1. Hjem
  2. Starter
  3. /
  4. Konfigurere enkelt
  5. /
  6. Grunnleggende funksjonalitet
  7. /
  8. Hvordan lage og bruke knapper i Simply CRM

Hvordan lage og bruke knapper i Simply CRM

Simply CRM lar deg konfigurere knapper for raskt å utføre forskjellige handlinger fra de detaljerte visningene av poster i modulene dine, for eksempel kontakter, organisasjoner, muligheter, etc.

For å begynne å bruke knapper, åpner du Innstillinger og velger Apps under App Management . I det nye vinduet blar du ned gjennom tilgjengelige applikasjoner til du finner Knapper . Trykk på Aktiver- knappen nederst til høyre for å slå på applikasjonen.

Når den er aktivert, vil knappen bli rød og si Deaktiver . På venstre side vises en ny knapp som lar deg konfigurere alternativer eller avinstallere applikasjonen. Dette betyr at du har aktivert Buttons- appen i Simply CRM .

Slik konfigurerer du knapper

Når du har aktivert Knapper- appen i Simply CRM , trykker du på Alternativer- knappen i venstre hjørne av Knapper-boksen på Apps- siden. Velg Innstillinger fra rullegardinmenyen for å åpne knappmodulen.

Alternativt kan du få tilgang til knappemodulen ved å bruke følgende bane: Innstillinger > Andre innstillinger > Knapper .

I modulen trykker du på knappen Ny knapp øverst i venstre hjørne.

Dette åpner et nytt vindu der du kan konfigurere knappinnstillinger og detaljer.

Først må du bruke modulfeltet for å velge modulen som knappen skal brukes i. Etter det blir du bedt om å angi navnet på knappen, dvs. teksten som vil vises på knappen ved å bruke knappen Tittel-feltet.

Du kan også stille inn ikonet / etiketten som vises på knappen, samt velge sekvensen. Sekvens bestemmer rekkefølgen av knappene som skal vises i den valgte modulen i tilfelle du oppretter mer enn en knapp for modulen din.

Sekvensfeltet krever en numerisk verdi. Hvis du vil at knappen skal vises, skriver du bare inn 1. Input 2 for å plassere knappen på andreplass, osv. Hvis du lar dette feltet være tomt, vil knappene vises i samme rekkefølge som du opprettet dem ved å bruke modulen .

Viktig: Som første plassering er den første knappen plassert helt til høyre. Alle påfølgende knapper blir plassert til venstre for den første knappen.

Her kan du også spesifisere knappefargen. For å konfigurere utseendet til knappen din, trykker du bare på den blå ruten ved siden av ikonet.

Aktiv spesifiserer om knappen vil være tilgjengelig i den valgte modulen.

Alternativet Felt på popup-vindu lar deg konfigurere hvilke felt som skal vises når du klikker på knappen. Hvis du lar dette alternativet være tomt, oppdaterer Simply CRM informasjonen som er angitt i alternativet Silent Field Update . Dette gjøres automatisk, og du vil ikke se noen popups når du trykker på knappen.

I tilfelle du velger felt i alternativet Fields on Popup , må du angi verdiene deres i popup-en som vises når du klikker på knappen. Hvis du konfigurerer alternativet Silent Field Update sammen med Fields on Popup , vil det stille feltet oppdateres først etter at du har angitt verdiene for popup-feltene.

Silent Field Update lar deg automatisk oppdatere bestemte felt, dvs. informasjon, når du trykker på knappen.

Viktig: Du vil ikke kunne endre alternativene for felt på popup-vindu eller lydløs feltoppdatering uten først å velge en modul for knappen din.

Med betingelser kan du spesifisere visse kriterier som automatisk aktiverer eller deaktiverer knappen i modulen. Hvis du har flere betingelser og vil at alle skal oppfylles, bruk alternativet Alle betingelser . Hvis du bare trenger en betingelse (av mange forhold) for å være nødvendig, bruk eventuelle forhold .

Hvis du trenger å legge til nye forhold, bruker du knappen Legg til betingelse . Velg hvilket felt du vil være betinget og spesifiser hvilke kriterier det valgte feltet må oppfylle.

Når du er ferdig med å konfigurere alle knappinnstillingene, trykker du på Lagre- knappen nederst på skjermen.

Slik bruker du knapper

Når du har konfigurert knappene dine, blir de automatisk tilgjengelige i modulene du spesifiserte for dem. Hvis du for eksempel angir Kontakter som modulen i knappinnstillingene, finner du knappen når du åpner detaljert visning av en kontaktpost fra Kontakter-modulen.

For å få tilgang til den detaljerte visningen, åpner du modulen og velger en post fra listevisningen.

I detaljvisningen av en post, finner du knappen i øverste høyre hjørne.

Når du trykker på knappen, vil du automatisk utføre handlingene som er angitt i alternativet for stille feltoppdatering eller motta en popup, som definert i alternativet Felt på popup . Nedenfor ser du et eksempel på et popup-vindu som ber deg om å overskrive felt Fornavn og Etternavn når du trykker på knappen.

Når du trykker på Lagre , vil knappen automatisk bruke endringene du oppga i popup, samt utføre endringene for stille feltoppdatering som er definert i knappinnstillingene.

Oppdatert på 05/08/2020