Slik eksporterer du data fra webCRM

WebCRM er en etablert dansk CRM som fungerer på samme måte som Simply. Standardversjonen kommer på dansk, noe som kan være et problem for ikke-dansktalende. Du kan imidlertid endre CRM-språkkonfigurasjonen ved å logge på med legitimasjonsbeskrivelsen og følge trinnene nedenfor.

Slik finner du innstillingene i webCRM

Trykk på Konfiguration øverst til høyre og velg Brugere i det nye vinduet. Under Brugere, trykk på blyantikonet ved siden av navnet ditt for å begynne å redigere detaljene.

webCRM

Bla nedover og velg engelsk i rullegardinmenyen ved siden av Sprog. Trykk deretter Gem i øverste venstre hjørne for å lagre endringene.

For at språkendringen skal brukes, må du laste inn hovedmenyen på nytt ved å trykke på Startside i øverste venstre hjørne.

Hvordan hente data fra WebCRM

Før du begynner å eksportere data fra WebCRM, må du gå til Verktøy og velge Oversikt.

I det nye vinduet, trykk på plussikonet for å lage en ny oversikt.

Oversikt over WebCRM

I vinduet Opprett oversikt, må du definere modulen du skal lage oversikten for. Etter det blir du bedt om å oppgi oversiktsnavnet.

Datavisning WebCRM

Trykk Lagre for å bekrefte opprettelsen av oversikten.

Når oversikten er opprettet, må du velge de aktuelle kolonnene og feltene i fanen Vis data. Velg de foretrukne innstillingene, og trykk Lagre i øverste venstre hjørne.

Gjenta hele prosessen for alle nødvendige moduler i WebCRM.

Når du oppretter oversiktene for alle moduler, går du tilbake til listevisningen av oversikter og trykker på øyeikonet på venstre side av oversiktsnavnet.

Dette åpner et nytt popup-vindu med oversiktsinnstillingene. Velg ønsket alternativ ved å bruke de blå ikonene – du kan eksportere oversikten i Excel, Word eller skrive ut den. Hold markøren over hvert ikon for å se hvilke handlinger du vil utføre ved å klikke på dem.

Oversikt Eksporter ikoner
Oppdatert på 11/12/2019