Hvordan integrere E-conomic med Simply CRM

Simply CRM lar deg integrere E-conomic med Simply-forekomsten for å spore dine betalinger og regnskapsinformasjon bedre. Denne integrasjonen gir deg en klar oversikt over all din E-conomic informasjon innen CRM.

Følg instruksjonene nedenfor for å sette opp E-conomic modulen i Simply CRM .

Hvordan sette opp E-conomic

Vær oppmerksom på at E-conomic nå er forhåndsinstallert i Simply CRM . Hvis du er en eksisterende kunde og ikke har E-conomic, kan du kontakte supportteamet vårt. De vil installere E-conomic modulen for deg.

Hvis du ikke allerede har en E-conomic-konto, må du opprette en ny konto på E-conomic-nettstedet .

Etter at du har satt opp din E-conomic-konto, må du bevise den med tilgang til Simply CRM modulen, som du kan gjøre ved å følge lenken nedenfor:

I det nye vinduet, klikk på Legg til app.

Økonomisk integrasjon

Dette vil gi deg en unik nøkkel som du trenger å kopiere til forekomsten av Simply CRM .

Økonomisk integrasjonsnøkkel

Nå må du åpne Simply CRM forekomsten, gå til Innstillinger og velge Andre innstillinger. Under Andre innstillinger velger du E-conomic og deretter Valg.

Bruk Rediger-alternativet for å oppdatere informasjonen din og lime inn E-conomic-nøkkelen du genererte i feltet Public Token. Trykk Lagre.

Når du limer inn nøkkelen, må du forsikre deg om at statusikonet endres til et grønt merke. Hvis den ikke endres, mislyktes integrasjonen, og vi anbefaler at du gjør om hele prosessen.

Hvordan konfigurere forhåndsinnstillinger for E-conomic konto

Hvis du ikke har konfigurert din E-conomic-konto, kan du sjekke denne korte guiden om hvordan du setter opp en E-conomic-konto og samler så mye faktureringsinformasjon som mulig.

Gå først til Alle innstillinger og åpne Abonnement-fanen på venstre meny. Trykk på abonnementsstatus.

Vi anbefaler på det sterkeste at du aktiverer addisjonen Dimension (Department), som lar deg fordele bedriftens inntekter, utgifter og avdelingsbalanse. Dette vil hjelpe deg med å vurdere lønnsomheten til hver avdeling i selskapet ditt. Du kan lese mer om dette tillegget her.

Hvis du ikke aktiverte tillegget da du opprettet kontoen din, kan du trykke på knappen Gå til marked.

Økonomisk konfigurasjon

Velg Tilleggsmodulen på venstre meny og velg Dimensjon.

E-conomic tillegg
Legg til dimensjonstillegg i E-conomic

Etter at du har aktivert dimensjon, går du til Alle innstillinger> Kategorier og enheter> Avdelinger. Trykk på knappen Ny avdeling.

Ny avdeling E-conomic

Hvordan bruke E-conomic modulen i Simply CRM

For å finne E-conomic-modulen i Simply CRM , logg deg på dashbordet og naviger til Innstillinger-siden ved å bruke rullegardinmenyen øverst til høyre. Trykk på Andre innstillinger og velg E-conomic fra rullegardinmenyen.

E-conomic modul

Dette fører deg til E-conomic konfigurasjonsside, hvor du kan velge dine egne preferanser og innstillinger.

E-conomic innstillinger

Tabellen nedenfor forklarer hvert alternativ og praktisk bruk. Vennligst gå gjennom hvert alternativ nøye før du konfigurerer innstillingene.

Alternativ Beskrivelse
Avtale Spesifiserer E-conomic Agreement-nummeret, som du mottar etter at du har angitt E-conomic API-nøkkelen
Brukernavn Angir E-conomic brukernavn som du mottar etter at du har angitt E-conomic API-nøkkel
Offentlig token Henviser til E-conomic API-nøkkel, som genereres under installasjonsprosessen
Organisasjon Representerer det primære feltet som brukes til å synkronisere organisasjonsdata
Kontakt Representerer det primære feltet som brukes til å synkronisere kontaktdata
Begivenhet Lar deg synkronisere alle hendelser i Simply CRM kalenderen som en egen avdeling
Synkroniseringsgrense Representerer antall usynkroniserte poster som er valgt for synkronisering
Oppdater poster Update Records lar deg velge mellom to alternativer:

Hopp over – ignorerer alle oppføringer synkroniserte oppføringer fra CRM til E-conomic.

Overskriv – bruker alle endringer i synkroniserte CRM-oppføringer på E-conomic-postene
Service Angir hvordan dataene skal synkroniseres.

Cron – synkroniserer dataene automatisk hvert 15. minutt.

Manuell – krever at du trykker på synkroniseringsknappen på modulinnstillingssiden for å starte synkronisering.

Standardkonfigurasjonen

Når du installerer E-conomic-modulen i Simply CRM , vil innstillingene dine bli forhåndskonfigurert. Følgende avsnitt forklarer hvilken innstilling du kan forvente å finne når du installerer E-conomic i Simply CRM forekomsten.

Standard synkroniseringsalternativet er satt til toveis, noe som betyr at postene vil bli synkronisert når du gjør endringer i et av de to programmene.

E-conomic standardinnstillinger

Hvis du vil endre typen synkronisering, trykker du på søppelikonet på høyre side for å slette gjeldende konfigurasjon. Legg deretter til ønsket innstilling og trykk Lagre.

I tillegg konfigurerer Simply CRM automatisk standardverdiene, som vist på bildet nedenfor.

Valutakurs representerer kursen mellom fakturavalutaen og avtalens basisvaluta. Valutakursen uttrykker hvor mye basisvaluta det vil koste å kjøpe 100 enheter av fakturavalutaen.

Margin i basisvaluta viser forskjellen mellom kostprisen for fakturapostene og netto salgsbeløp på fakturaen. Kredittnotater vil ha et negativt tall i dette feltet.

Marginalprosent representerer marginen uttrykt i prosent. Dette tallet vil også være negativt for kreditnotaer.

Kostpris i basisvaluta viser den totale kostnaden for alle elementer i basisvalutaen.

Mva sone nummer tilsvarer kundeinnstillingene i fakturadelen til E-conomic. Avhengig av kunde, kan dette alternativet settes til:

• Innenlands
  • EU
  • I utlandet
  • Innenlands uten moms
Mva Sone nummer i E-conomic

Utestengt viser om kontoen er sperret fra oss.

Aktivert for kunde spesifiserer om momssonen er aktuelt for kunden.

Aktivert for leverandør spesifiserer om momssonen er aktuelt for leverandøren.

Oppsettnummer refererer til fakturaoppsettet, og det tilsvarer E-conomic Salg> Innstillinger> Design og oppsett.

E-conomic Fakturaoppsett

Ignorer nullverdifaktura lar deg ignorere fakturaer med nullverdier under datasynkronisering.

Utkast lar deg bare synkronisere Simply CRM fakturaer som utkast.

Synkroniser kontakt som kunde synkroniserer organisasjoner og kontakter som kunder.

Valuta viser ISO 4217 valutakode for oppføringen.

Corporate Identification Number spesifiserer kundens identifikasjonsnummer. For eksempel CVR i Danmark.

Betalingsbetingelsesnummer viser den unike identifikatoren for betalingsbetingelsene. Det tilsvarer E-conomic> Oppsett> Betalingsbetingelser.

E-conomic betalingsbetingelser

Kundegruppenummer representerer den unike identifikatoren for kundegruppen. Det tilsvarer E-conomic> Kunder> Kundegruppe.

E-conomic kundegrupper

Avdelingsdistribusjonsnummer representerer den unike identifikatoren for avdelingsdistribusjonen. En avdelingsfordeling spesifiserer hvilken oppføring som skal distribueres mellom forskjellige avdelinger.

Produktgruppenummer er det unike nummeret som identifiserer produktgruppen. Det tilsvarer E-conomic> Products> Products Group.

E-conomic produkter gruppe

E-conomic og ganske Simply CRM felt

Følgende tabeller forklarer forholdet mellom felt E-conomic og Simply CRM . Hver tabell refererer til en enkelt modul.

Produkter

Simply CRM Økonomisk Merk
Produktnummer Produktnummer Påkrevd. Sett automatisk til PRO # (f.eks. PRO1, PRO2, etc.)
Produktnavn Navn Dette feltet er obligatorisk.
Beskrivelse Beskrivelse N / A
E-conomic kostpris Innkjøpspris Data samlet inn fra feltet CRM E-conomic Cost Price. Hvis feltet er tomt, vil verdien settes til 0.
E-conomic anbefalt pris Anbefalt pris Data samlet inn fra feltet CRM E-conomic Recommended Price. Hvis feltet er tomt, vil verdien settes til 0.
Enhetspris Salgs pris N / A
Strekkode N / A
E-conomic Barred Barred N / A
Produkt Aktiv Enhetsnummer N / A
Produktgruppenummer N / A
E-conomic avdeling Avdelingsdistribusjon Hvis det er tomt, blir dette feltet ikke synkronisert med E-conomic. Kan settes på standardverdisiden.
E-conomic Inventory Inventar Hvis det er tomt, blir dette feltet ikke synkronisert med E-conomic.

kontoer

Simply CRM Økonomisk Merk
E-conomic kundenummer Kundenummer Dette feltet er obligatorisk, og det er automatisk satt i E-conomic.
E-conomic Barred Barred N / A
fakturaadresse Adresse N / A
Balansere Sett alltid til 0.
MVA-nr Bedriftsidentifikasjonsnummer Hvis VAT No-verdien er tom, brukes Firmanummer fra siden Standardverdier.
Billing City By N / A
Faktureringsland Land N / A
Kredittgrense N / A
Valuta Dette feltet er obligatorisk. Det kan stilles inn på siden Standardverdier.
e-post N / A
Organisasjonsnavn Navn Dette feltet er obligatorisk.
Faktureringsnummer glidelås N / A
E-conomic Public Entry Number Offentlig inngangsnummer N / A
Telefon- og faksnummer N / A
nettsted nettsted N / A
E-conomic kundegruppenummer Kundegruppenummer Dette feltet er obligatorisk. Det kan stilles inn på siden Standardverdier.
E-conomic VAT Zone Number Mva sone nummer Dette feltet er obligatorisk.
E-conomic betalingsbetingelsestype Betalingsbetingelser nummer Dette feltet er obligatorisk. Det kan stilles inn på siden Standardverdier.
E-conomic EAN EAN N / A
Oppsett N / A
Selger N / A

fakturaer

E-conomic details seksjon

Følgende avsnitt inneholder en detaljert oversikt over alle feltene som er tilgjengelige i E-conomic modulen.

Produkter

Felt Beskrivelse
E-conomic distribusjonsnøkkel Representerer den unike identifikatoren for avdelingsdistribusjonen.
E-conomic avdeling En avdelingsfordeling definerer avdelingene som oppføringen er distribuert over. Dette krever at modulen E-conomic Departments er aktivert
E-conomic siste synkroniseringsdato Viser når den siste synkroniseringen fra CRM til E-conomic ble utført. Dette feltet er tomt for produkter laget i E-conomic.
E-conomic anbefalt pris Angir den anbefalte prisen for E-conomic-produkter.
E-conomic Inventory Representerer en samling av egenskaper som bare er aktuelle hvis lagermodulen i E-conomic er aktivert.
E-conomic produktnummer Viser produktnummeret fra E-conomic, som kan være forskjellig fra CRM-produktnummeret.
E-conomic kostpris Viser kostprisen for E-conomic-produkter.
E-conomic Barred Angir om produktet er sperret eller ikke. Hvis et produkt er sperret, vil du ikke kunne opprette fakturaer for det.

organisasjoner

Felt Beskrivelse
E-conomic kundenummer Kundenummeret i E-conomic, som kan være annerledes enn CRM-nummeret.
E-conomic Corporate Identification Number Bedriftsidentifikasjonsnummer i E-conomic. For eksempel CVR i Danmark.
E-conomic EAN Det europeiske artikkelnummeret i E-conomic. EAN brukes til å fakturere den danske offentlige sektoren.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic land Kundelandet i E-conomic.
E-conomic VAT Number Spesifiserer kundens merverdiavgiftsnummer. Dette feltet er bare tilgjengelig for avtaler i Sverige, Storbritannia, Tyskland, Polen og Finland. Ikke å ta feil av det danske CVR-nummeret, som er definert som et bedriftsidentifikasjonsnummer.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Den unike identifikatoren for betalingsbetingelsene fra E-conomic.
E-conomic VAT Zone Number Indikerer momssonen kunden befinner seg i: Innenriks, EU, i utlandet, Innenlandsk uten moms.
E-conomic Barred Angir om kunden er utestengt fra fakturering.
E-conomic valuta Standard betalingsvaluta for E-conomic-kunden.
E-conomic adresse Kundeadresse fra E-conomic.
E-conomic ZIP Kunde ZIP fra E-conomic.
E-conomic Public Entry Number Det offentlige inngangsnummeret brukes til elektronisk fakturering, og det definerer kontoen som fakturaene skal genereres på.
E-conomic kundegruppenummer Den unike identifikatoren til E-conomic kundegrupper.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Standard betalingsbetingelser for E-conomic kunder.
E-conomic siste synkroniseringsdato Viser datoen for den siste synkroniseringen fra Simply CRM til E-conomic.

Kontakt

fakturaer

Felt Beskrivelse
E-conomic booket fakturanummer Nummeret på den bookede fakturaen i E-conomic.
E-conomic Utkast til fakturadato Utkastet til Simply CRM faktura (vises hvis fakturaen er opprettet i Simply CRM og synkronisert til E-conomic).
E-conomic nettobeløp i basisvaluta Det totale beløpet på fakturaen i E-conomic (uten skatter).
E-conomic Rounding Beløp Den totale avrundingsfeilen i basisvalutaen på E-conomic faktura.
E-conomic betalingsbetingelser nummer Betalingsbetingelsesnummeret som er angitt i E-conomic.
E-conomic navn Kundenavnet i E-conomic.
E-conomic City Kundebyen i E-conomic.
E-conomic utkast til fakturanummer Nummeret på CRM-utkastfakturaen som er tilordnet under CRM til E-conomic synkronisering.
E-conomic valuta Fakturavalutaen i E-conomic.
E-conomic VAT Number Det totale skattebeløpet på E-conomic faktura.
E-conomic Rest i Base Currenc Det resterende beløpet som skal betales i basisvaluta i E-conomic.
E-conomic Payment Name Type betalingsbetingelser satt i E-conomic faktura.
E-conomic adresse Kundeadressen i E-conomic.
E-conomic ZIP Kunden ZIP i E-conomic.
Oppdatert på 01/06/2020