Innstillinger for brukerkalender

Simply CRM lar deg konfigurere kalenderen og tilpasse den i samsvar med dine behov. Dette betyr at du kan tilpasse påminnelsesintervall, tidssone og mange flere kalenderfelt.

Felt Beskrivelse
Ukens startdag Lar deg velge ukens start. For eksempel mandag.
Dagen starter kl Lar deg stille når arbeidsdagen starter.
Datoformat Lar deg velge ønsket datoformat.
Kalender timeformat Lar deg velge tidsformat, 12 eller 24 timer.
Tidssone Lar deg angi tidssone fra rullegardinmenyen.
Standard Min kalendervisning Lar deg velge den foretrukne kalendervisningen fra rullegardinmenyen.
Standard samtalevarighet (minutter) Angir automatiske oppdateringer for sluttdato og tid for samtaler.
Annen hendelsesvarighet (minutter) Angir automatiske oppdateringer for alle andre hendelser enn samtaler.
Standard hendelsesstatus Lar deg velge standard hendelsesstatus fra rullegardinmenyen.
Standard aktivitetstype Lar deg velge standard aktivitetstype fra rullegardinmenyen.
Intervall for popup-påminnelse Stiller inn tidsintervallet hvorpå popup-hendelsespåminnelsen vises igjen etter at den er lukket.
Skjul gjennomførte kalenderhendelser Lar deg skjule de ferdige kalenderhendelsene.
Standard kalendervisning Lar deg velge standard kalendervisning fra rullegardinmenyen.

Viktig: Med brukerkalenderinnstillinger kan du konfigurere deling med visning eller se og redigere tillatelser.

Oppdatert på 12/09/2019