1. Hjem
  2. Starter
  3. /
  4. Konfigurere enkelt
  5. /
  6. Avansert funksjonalitet
  7. /
  8. Hvordan påkalle en tilpasset funksjon i en arbeidsflyt

Hvordan påkalle en tilpasset funksjon i en arbeidsflyt

Simply CRM lar deg ringe spesifikke metoder på Simply entitetsobjekter ved å bruke egendefinert oppgave-funksjonen. På denne måten kan avanserte brukere legge til tilpassede handlinger i arbeidsflytene sine.

Egendefinerte funksjoner i Simply CRM

For å gjøre ting lettere å forstå, la oss forklare tilpassede funksjoner på et konkret eksempel.

La oss tenke oss at du vil utføre en naturlig matematikklogg på en gitt modul.

Dette betyr at du må lage en metode som vil utføre den nevnte operasjonen på ditt målsted. Med andre ord må du opprette en metode som inneholder operasjonsnavnet, filstien og funksjonsnavnet.

Hvis du har en tilpasset modul kalt Deals, kan du registrere den nødvendige metoden i postinstallasjonshendelsen (vtlib_handler API of Deals.php-filen) til modulen.

Denne hendelsen vil bli utløst etter at du har installert modulen.

moduler / tilbud / getMathLog.php

Oppdatert på 11/12/2019