1. Hjem
  2. Starter
  3. /
  4. Konfigurere enkelt
  5. /
  6. Grunnleggende funksjonalitet
  7. /
  8. Slik sender du e-post fra domenet ditt ved hjelp av Simply CRM

Slik sender du e-post fra domenet ditt ved hjelp av Simply CRM

Simply CRM kommer med en integrert Mail Manager som lar deg sende e-post direkte fra Simply-dashbordet. Du kan bruke Mail Manager til å motta alle e-poster til Simply CRM forekomsten eller sende dem fra din personlige e-postadresse.

Hvis du ønsker å sende meldinger fra en e-postadresse som er registrert på domenet ditt (for eksempel taylor@mybusiness.com), må du konfigurere SPF-poster på domenet ditt. Denne veiledningen vil forklare hvordan du setter opp SPF-poster og sikrer at meldingene som sendes fra din egendefinerte e-post, leveres til mottakerne.

Hvordan konfigurere SPF-poster

SPF-poster (eller Sender Policy Records) brukes til å hindre andre i å sende meldinger på dine vegne. For å konfigurere dem må du først få tilgang til kontrollpanelet til verts- eller domeneleverandøren din.

Hvis du trenger å legge til en ny SPF-post, må du legge til:

klient-domenenavn.com. IN TXT "v=spf1 +a +mx include:_spf.simplyhq.com -all" .

Hvis du allerede har en SPF-post, kan du legge til include:_spf.simplyhq.com .

Disse postene vil bekrefte tjenesten vår og tillate deg å sende e-post fra domenet ditt ved å bruke Simply CRM .

Hvis du administrerer domenet ditt med cPanel, vil du kunne få tilgang til kontrollpanelet ved å gå til example.com/cpanel eller https://example.com:2083 . Bare bytt ut eksempelet med ditt domenenavn.

Alternativt kan du få tilgang til kontrollpanelet ditt ved å logge på klientområdet til vertsleverandøren din og velge Domener .

Uansett hvordan du får tilgang til kontrollpanelet ditt, må du logge på det ved å bruke administratorlegitimasjon du mottok fra vertsleverandøren din første gang du registrerte deg for deres vertstjeneste.

Når du logger på cPanel, velg E-postlevering under E-post- delen.

Klikk deretter på Administrer- knappen ved siden av domenenavnet ditt.

Rull ned til tilleggsinnstillinger og ta med en ny oppføring ved å klikke på Legg til et nytt "+inkluder"-element .

Skriv inn include:_spf.simplyhq.com i popup-vinduet som vises.

Ved å legge til denne SPF-posten lar du din Simply CRM instans sende e-post fra domenenavnet ditt.

Merk: Hvis du opplever problemer med å konfigurere SPF-poster på egen hånd, kan du gjerne kontakte vertsstøtten. De fleste hostingselskaper vil konfigurere SPF-postene på dine vegne, gratis.

Når du har satt opp SPF-postene, vil du være klar til å begynne å sende e-post til kontaktene dine ved å bruke den egendefinerte e-postadressen din rett fra Simply CRM .

Oppdatert på 15/11/2021