Hvordan bruke Quick Create-alternativet i Simply CRM

Simply CRM gir alle sine brukere med en Quick Lag snarvei som gjør at du raskt og enkelt lage nye rekorder i CRM eksempel.

Alternativet Quick Create er tilgjengelig på alle sider i forekomsten din, og du kan åpne den ved å trykke på det grønne plussikonet øverst til høyre.

Når du trykker på ikonet, vil du avsløre en rullegardinmeny med standard snarveier, som lar deg lage følgende typer poster:

  • Avtale
  • Ta kontakt med
  • Organisasjon
  • Dokument
  • Begivenhet
  • Oppgave
  • Produkt
  • Leverandør
  • Service

Bare klikk på ønsket type poster, så får du et popup-vindu som lar deg legge inn den grunnleggende postinformasjonen.

I popup-vinduet er de obligatoriske feltene betegnet med en stjerne, som vist nedenfor. Hvis du raskt vil opprette en post, fyll ut nødvendig informasjon og trykk Lagre .

Rask opprette kontakter

Hvis du ønsker å åpne detaljvisningen der du kan redigere all postinformasjonen, trykker du Gå til full skjema .

Hvordan redigere hurtigopprettingsvinduet

Hvis virksomheten din krever at du raskt legger inn og lagrer spesifikke biter av informasjon om en bestemt type poster, kan du tilpasse hurtigopprettingsvinduet ved å legge til eller fjerne felt.

For å redigere hurtigopprettingsvinduet for en bestemt modul, naviger til modulens hjemmeside. Åpne for eksempel Kontakter- modulen.

Åpne deretter rullegardinmenyen Innstillinger ved å trykke på tannhjulikonet øverst til høyre.

Velg Kontakter felt og layout fra rullegardinmenyene.

På denne måten får du tilgang til Layout Editor som lar deg konfigurere feltene i hurtigopprettingsvinduet .

Layout Editor- siden navigerer du til feltet du vil legge til hurtigvinduet Quick Create for modulen du redigerer. Når du har funnet ønsket feltblokk, trykker du bare på Quick Create- delen.

Viktig: Hvis Hurtigopprett- delen er skrevet i lys grå tekst, deaktiveres feltet i hurtigopprettingsvinduet . Omvendt, hvis seksjonen er svart, vil den være til stede i popup-vinduet.

Vær oppmerksom på at noen felt ikke kan legges til eller fjernes fra vinduet Quick Create modal. For eksempel kan obligatoriske felt som fornavn og etternavn ikke deaktiveres i vinduet Hurtigopprett kontakter .

Oppdatert på 25/05/2021

Var denne artikkelen til hjelp?

Relaterte Artikler